2017年6月6日星期二

Furnizuesit e dyshekut të shtratit të KinësMeimeifu Fabrika e Dyshekut siguron një zgjidhje unike për njëri-tjetrin për prodhuesit e dyshekut dhe mobiljeve, dyshekët dhe shpërndarësit e mobiljeve, agjentët e dyshemeve dhe mobiljeve, importuesit e dyshekut dhe mobiljeve etj.

Ndryshe nga furnizuesit e tjerë të dyshekëve të përfunduar ose komponentëve të dyshekëve të cilët kanë tendencë të specializohen në vetëm një produkt, në Fabrikën e dyshekut të Meimeifu, ne furnizojmë me shkumë (shkumë sfungjeri, shkumë pu, shkumë latex, shkumë kujtese, shkumë të kthyera etj) Pranvera, Pocket Spring, Pranvera e Vazhdueshme) dhe dyshekët e mbuluar (Lesh, Bamboo, Pambuk) dhe pëlhura me dyshek, dyshekë të ndjerë, etj dhe gjithashtu kanë shumë përvojë në prodhimin e dyshekut të përfunduar, ne jemi të integruar vertikalisht dhe horizontalisht.

Meimeifu dyshek Fabrika është një kompani globale me prodhim dhe depo objekteve në pjesën veriore të Kinës (kontinent).

Shkarko katalogun
http://pdfsr.com/pdf/introduction-of-meimeifu-mattress.pdf-1

Hyrje e shkurtër për historinë e dyshemesë Meimeifu
https://www.youtube.com/watch?v=e1mjorTCHEs

Vlerësoni faqen tonë Facebook:
www.facebook.com/mattressesmanufacturer

Vlerësoni faqen tonë Blogger:
homemattresses.blogspot.com

@us në Twitter
twitter.com/MMFMATTRESS

Disa Shembuj Fjalë kyçe për Google ne

Kinë dyshek Fabrika Kina dyshek Furnizuesi Kina Dyshek Prodhuesi
Kinë dyshek i besueshëm dyshek Kinë dyshek Furnizuesi Kinë


RRETH SHBA
https://www.youtube.com/watch?v=CfLlHCfdJSc

Procesi i kompresimit të procesit të dyshekut
https://www.youtube.com/watch?v=u8rDLD2tAA8&t=30s

Fabrika e dyshekut për dyshekë - Fabrika e Dyshekut Meimeifu
https://www.youtube.com/watch?v=RkKby52NhbI

Mike Chang, Drejtor i Shitjes dhe Marketingut
Faqja e internetit:
www.homemattresses.com
www.bestmattress-brand.com
www.facebook.com/mattressesmanufacturer
Mb: +86 170 9015 0981 | mike@bjmmf.com | Skype: mike_newin没有评论:

发表评论

The Best Mattresses For Chronic Back Pain Relief | Meimeifu Mattress

The Best Mattresses For Chronic Back Pain Relief | Meimeifu Mattress The Best Mattresses For Chronic Back Pain Relief | Meim...